Valoa lehtien lomasta

Kirjailija: Glendy Vanderah Lukija: Sanna Majuri

Romaanit
Nykyromaanit

Huikaisevan kaunis romaani menetyksestä, anteeksiannosta ja rakkaudesta Missä metsä kohtaa tähdet -menestysteoksen kirjoittajalta. Ellis Abbeyn elämä luhistuu silmänräpäyksessä. Hän jättää vastasyntyneen tyttärensä Violan vain muutamaksi minuutiksi yksin. Palatessaan hän huomaa lapsensa kadonneen. Violan sieppaus hajottaa jo valmiiksi rakoilevan avioliiton, ja Ellis uppoaa suruun, syyllisyyteen ja päihteisiin. Hän jättää miehensä ja pienet poikansa ja lähtee vaeltamaan vuorille yrittäen haudata epätoivoisen kaipuunsa joka askeleella yhä syvemmälle. Washingtonin metsäisillä syrjäseuduilla nuori Raven kantaa myös salaisuuksia sisällään. Hänen äitinsä on kieltänyt Ravenia puhumasta vieraille ja paljastamasta perheen salaisuuksia. Yksin jätetty ja eristyneisyydessä elävä Raven kaipaa elämäänsä kuitenkin jotain enemmän. Ellisin ja Ravenin tiet risteävät odottamattomalla tavalla, kun luonto, rakkaus ja perhe kietovat kahden eri-ikäisen naisen kohtalot toisiinsa. Valoa lehtien lomasta on koskettava lukuromaani Delia Owensin ja Kristin Hannahin hengessä. Bestseller-kirjailija Glendy Vanderah on hurmannut lukijat esikoisteoksellaan Missä metsä kohtaa tähdet. Vanderah työskenteli uhanalaisten lintujen asiantuntijana Illinoisissa ennen kirjailijaksi ryhtymistään. Chicagosta kotoisin oleva Vanderah asuu nykyään Floridan maaseudulla aviomiehensä sekä niin monien lintujen, perhosten ja villikukkien kanssa kuin pystyy tontilleen houkuttelemaan. Valoa lehtien lomasta on Vanderahin toinen romaani.

Mistä äänikirjan Valoa lehtien lomasta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Valoa lehtien lomasta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Valoa lehtien lomasta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Valoa lehtien lomasta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot